Publicitatea INDOOR

publicitate promovare indoor agentie future trend advertising srl

Publicitatea indoor se desfasoara in spatii inchise, cu trafic mare si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste locatii.

Canalul de comunicare indoor este cel mai accesibil din punct de vedere financiar, inchirierea spatiilor se realizeaza selectiv, astfel incat se pot targeta anumite categorii sociale in functie de nevoile clientului.

Future Trend Advertising SRL recomanda publicitatea in lift pentru companiile mari care vor sa comunice rapid unui numar mare de persoane printr-un instrument de promovare indoor.

Publicitate in Lift / Ascensoare

Acest tip de promovare se realizeaza prin intermediul ramelor publicitare din lifturi , avand un impact major asupra publicului tinta.

Mediul captiv din lift ofera posibilitatea de a vizualiza reclama publicitara timp de minimum 15 secunde.

Pornind de la această premisă, dorim să promovăm un nou concept al reclamei, şi anume publicitatea în lift. Acest tip de reclamă, vine cu o serie de avanataje menite să promoveze imaginea clienţilor noştri.

Contractele semnate cu asociațiile de proprietari ne oferă exclusivitate publicitară, iar excelenta colaborare cu reprezentanții acestora, ne ajută să obținem în timp real, informații despre starea tablourilor.

Un alt avantaj important este poziţionarea strategică a tabloului publicitar în interiorul cabinei de lift, situat lângă panoul de comandă al ascensorului, la o înălţime medie, fiind accesibil tuturor.

Analizăm
Realizăm
Dezvoltăm