Materiale Promoționale

Direct la: Servicii Personalizări sau Cataloage

1. Servicii Personalizări

În ceea ce priveşte personalizarea produselor promoţionale societatea acoperă o gamă largă de procedee de personalizare realizate la standarde de calitate cu utilaje de ultimă generaţie: serigrafie, tampografie, gravura laser/mecanică, transfer termic şi timbru sec.

Serigrafie

Serigrafie – prin această metodă se pot personaliza următoarele produse: tricouri, șepci, calendare, umbrele, genți etc.

Tampografie

Tampografie – acest procedeu este utilizat pentru personalizarea pixurilor, brichetelor, brelocurilor etc.

Transfer Termic

Transfer Termic – se aplică cu ajutorul unei prese pe materiale textile, avantajul major îl constituie numărul ridicat de culori.

Timbru sec

Timbru sec – este folosit în cazul obiectelor din piele sau imitaţie de piele (agende, mape de conferinţă, port carduri).

Gravura

Gravura – reprezintă tehnica ideală pentru personalizarea obiectelor metalice cum ar fi pixurile, ramele foto, suporți de cărţi de vizită metalici etc.2. Cataloage

Catalogul Cerutti 1881

Catalogul Cerutti 1881 exprimă eleganță prin produsele sale de înaltă calitate, fiind utilizate în mediul business din întrega lume.


Principalele produse de lux pe care le oferă furnizorul sunt: instrumente de scris, serviete din piele, portofele de bărbați, genți de damă.


Deschide catalogul - Catalogul Cerutti 1881

Impression

Impression a demonstrat în timp că este unul dintre cele mai reprezentative cataloage din industria materialelor promoționale. Acesta oferă o gamă completă de produse și accesorii: genți de conferință, jocuri pentru copii, seturi picnic, șepci, bandane, căni, produse pentru călătorii, instrumente de scris, umbrele.


Deschide catalogul - Impression

Jean Louis Scherrer

Rafinamentul frantuzesc este imprimat în toate produsele acestui furnizor, având la baza accesorii extrem de folosite de catre persoanele cu aspirații înalte.


Putem enumera câteva accesorii de lux regăsite în acest catalog: ceasuri de damă, ceasuri bărbați, butoni, curele de piele, cravate din mătase, ochelari de soare.


Deschide catalogul - Jean Louis Scherrer

Nina Ricci

Produsele premium din gama Nina Ricci doresc să satisfacă până și cei mai pretențioși clienți, oferind o paletă largă de produse cu finisaje elegante precum: stilouri de lux, agende din piele, trollere, genți din piele.


Deschide catalogul - Nina Ricci

Toppoint

Materialele promoționale din broșura Toppoint, pot deservi cu ușurință orice campanie de promovare din cele mai diversificate domenii de activitate.


Produsele destinate personalizării sunt: pixuri, brichete, rucsaci, truse de scris, căni din ceramică, cești de cafea, agende.


Deschide catalogul - Toppoint

Xindao

Furnizorul olandez Xindao, oferă clienților materiale promoționale calitative, ce pot atrage atenția prin diversitatea produselor sale.


Răsfoind acest catalog, puteți găsi urmatoarele articole: accesorii de bucătărie, produse IT, cadouri inedite, genți de voiaj, produse ECO.


Deschide catalogul - Xindao