Despre Noi

  • future trend advertising foto 1
  • despre firma future trend advertising srl

Povestea Future Trend Advertising a inceput in 2012 din dorinta de a promova imaginea partenerilor nostri, prin servicii premium, acoperind o arie variata in industria publicitatii. Ideea noastra de inceput a fost de a ajunge la un public tinta mare prin modul de publicitate captiv expus in lifturi .

Suntem o agentie de publicitate indoor creata sa comunice inteligent si sa scoata la lumina personalitatea fiecarei afaceri, indiferent daca vorbim de o companie mare sau un start-up. Am invatat sa ne adaptam serviciile si ofertele pentru fiecare nevoie in parte.

Conservarea marcii prin atingerea unei baze maxime de clienti este obiectivul nostru principal.

Viziunea Noastra

Este simplu ! Dezvoltarea unei organizatii solide de afaceri capabila sa ofere excelenta in domeniul de publicitate indoor prin inovatie, fiabilitate, design si confort si un mediu publicitar apropriat de consumator si de angajati . Credem in crearea de retele si in contactul cu cat mai multi oameni prin intermediul reclamelor si actionam ca o legatura intre afacere si client , asigurand loialitatea si recunoasterea marcii.

Misiunea Companiei

Targetul nostru de baza este de a ajunge la fiecare client sau potential client in timpul rutinei zilnice pentru a asigura o promovare cat mai mare.

Metodologia noastra de lucru este foarte simpla si eficienta. Folosim conceputul de afisare a anunturilor in lifturi pentru a permite o atentie speciala clientilor in aproximativ 20-60 de secunde pentru captarea atentiei si declansarea nevoii pentru acel produs/serviciu.

Ce ne face unici ?

Conceptul din spatele publicitatii in lift este ceea ce ne face unici . Captam audienta inaccesibila si crestem baza de clienti , folosind doar o durata de 20-25 de secunde de atentie concentrata , in medie de 4-5 ori o persoana utlizeaza liftul .

In plus, punem accentul pe dimensiunea posterelor care este instantaneu atragatoare si garantat atrage atentia tuturor .

Utilizam o abordare creata pentru recunoasterea marcii , atragem noi clienti si promovam orice marca prin directionarea catre un public greu accesibil sau greu de convins.

In plus , ajutam afacerile sa isi fidelizeze angajatii sau colaboratorii si de ce nu chiar clientii prin oferirea de produse promotionale personalizate , realizate la standarde de calitate cu utiliaje de ultima generatie: serigrafie, tampografie, gravura laser/mecanică, transfer termic şi timbru sec.

Future Trend Advertising SRL

La FUTURE TREND ADVERTISING SRL, avem concepte noi , gandiri diferite si o echipa pregatita pentru orice tip de afacere . Se stie foarte bine ca bugetele s-au restrans si competitia devine din ce in ce mai mare si mai dura si solutia noastra este una singura : PUBLICITATEA DIFERITA , o publicitate ce nu poate trece neobsevata , o publicitate cu grad mare de acoperire si mobilitate , o publicitate care are costuri reduse comparativ cu alte canale media si o publicitate cu impact eficient asupra fiecarui consumator , fie el client , potential client , angajat sau colaborator.

Analizăm
Realizăm
Dezvoltăm